GRILLAT

Ikväll ska vi ha det mys, jag antonia och sanna ska grilla lite och bara ha det gött.

HAHAHAHA




Hällefors

Pappa har just varit på föräldramöte här på elevhemmet, men nu har han åkt, ska nog gå till affären och köpa lite mat och sånt tills imorgon, åt nyss men är fortfarande lite hungrig.

Jag har inte berättat vad jag köpte i helgen heller, har inte tagit några bilder men det kan jag göra lite senare istället. Ska ta och ringa antonia och se om hon vill till affären, orkar inte gå själv :( haha.


MY CHEMICAL ROMACNE <3<3<3<3<3<

åååh LYCKLIG LYCKLIG LYCKLIG!!!! Kan inte beskriva mina känslor just nu, vill bara sitta och le och drömma mig tillbaka. Ordlös.










IF TOMORROW NEVER COMES

ååh imorgon gäller det!!! Elina kommer hem till mig vid 7 eller något, sen imorgon åker vi tåg till stockholm där vi checkar in på hotellet och fixar oss och sen äter lite, sen blir det att köa... :D Vill dit nu!

YOU CANT READ ON MY POKERFACE

Tänkte bara visa en bild på mitt hår nu, är ju ginger. Sen ska jag dra till älsklingen för lite mys. hihi


GINGER

Efter mycket tjat och gnäll från Antonia så är jag äntligen ginger igen.. 2 dagar innan MCR haha. Åh vad jag längtar, det är det ända jag tänker på!! Gerard way... åh dreglar nästan fan.

KOLLA BARA <3<3<3<3<3


Fredrik ♥

kom nyss hem från älsklingen, så sitter här med mina flingor och kollar kissies blogg ahahh. Ska snart gå till skolan och ha en till NK dag, fast nu är det bara teori och sen ska vi göra någon uppgift, hoppas det går snabbt. Sen har jag och fredrik 5 månader idag också ♥♥ Så vi får se vad vi hittar på idag :)

NK DAG

Vi hade en NK dag idag också, vi gick runt någon sjö och läste om växter och djur. Ganska trevligt faktiskt att gå runt i solskenet! ;-) Här är två bilder ifrån det iaf.




Albin & Isak, hahah


SCHOOL

Sitter på min hotell lektion, det är ganska tråkigt för att jag är färdig. Jag råpluggade verkligen igårkväll för att bli färdig och nu säger läraren att man behövde inte blir färdig :s. Sur jag blir. Aja, får väl skriva lite mer på den.

Igår var det väldigt mysigt med fredrik, fast jag somnade ganska snabbt, var verkligen jättetrött. Imorgon blir en jobbig dag, då kommer vi åka iväg till ett ställe och ha en till NV dag. Längtar verkligen inte efter det.

BILDBOMB


glaad flicka ♥


♥♥♥


rawrrr ♥









hahaha


faaaiijjnn

LEARN TO SAY FARWELL

Åh, nu fixar sig tjejorna och snart drar vi ut! Eftersom det inte blev någonting igår så kommer det bli kul idag, hehe. Men vi har iaf pluggat galet, håller på i något jävla 3D program för att få till mitt hotellrum... bara klar med badrummet och sovrummet. Blir att fixa det imorgon! :)



sannisen ♥


Antoonioooo ♥



blöööhh, orkar inte!!! hhaha fint rum har jag iaf :) gult


GALET.

Igår så var det tjejkväll, och det var hur mysigt som hellst! Vi gjorde Potatistrekanter, fläskfile, sallad. Och till efterrätt så var det panacotta med hallon. Fyfan vad gott det var! Till maten drack vi lite vin och hade det mysigt. Antnoia och veronica vart lite trötta så dom skulle bara lägga sig och sova ett tag så jag o sanna började sjunga singstar med våra fina sångröster i några timmar AHAH. Vi drog inte ut sen, vi orkade inte så vi gick och la oss och mös ett tag.

Imorse började vi med kaffe/te och semla, men sen åt vi någon kanelkringla istället. Asgott!! Nu sjunger vi singstar allihoppa. Fint :D Lägger upp bilder sen på kvällen.

en annan kul kväll :D


HELG

Åh, ÄNTLIGEN är det helg. Ikväll blir det mys med brudarna och lite förkrök, sen blir det att dra iväg på fest någonstans. Jag slutade egentligen vid halv 12, men vi gick till billiga niklas och jag köpte en sparbössa som man inte kan öppna utam man måste ta sönder den om man vill in i den. Så jag ska försöka lägga in alla småpengar man har i plånboken lite då och då. Men nu ska jag in i duschen och fräsha till mig lite! :-D


hahaha söt


sär ♥


TRUE BLOOD.

Åh, var ett tag sen jag skrev ser jag! :) Det har iaf inte hänt så mycket, igår så var vi på något ställe med hela skolan, en sådandär NK dag (naturkunskap). Det var svinkallt och blåsigt. Men det var ganska trevligt ändå. Fiskepojkarna hoppade i isvak och vissa andra gjorde isskulpturer haha. Sen vid 12 så åkte vi hem igen. Efter det hade vi som en mysdag med massa folk. Var hemma hos marcus och kollade på Titanic först men jag somnade nästan så jag gick hem till Antonia och la mig och försökte sova, men det kunde jag inte. Så Sanna kom dit och jag slingade hennes hår och så snackade vi massa skit! På kvällen klippte hon Marcus med medans jag och Antonia kollade på någon film, höll på att somna då med haha. Sanna och jag drog sig hem till mig och sen däckade vi till Step up 3!

Idag har jag städat HELA lägenheten, är aldelesstrax färdig.. Jennifer kommer förhoppningsvis hit imorgon så måste ju vara fint och rent då :-D Ska läga till mig något att äta och sen ska jag kolla om jag kan hitta några nya avsnitt av True Blood, saknar verkligen att kolla på den serien, den är ju så himla bra!!


klassen ♥


bruuuudaaar ♥♥♥


Well I was there on the day
They sold the cause for the queen,
And when the lights all went out
We watched our lives on the screen.
I hate the ending myself,
But it started with an alright scene.

It was the roar of the crowd
That gave me heartache to sing.
It was a lie when they smiled
And said, "you won't feel a thing"
And as we ran from the cops
We laughed so hard it would sting

Yeah yeah, oh

If I'm so wrong
How can you listen all night long?
Now will it matter after I'm gone?
Because you never learn a goddamned thing.

You're just a sad song with nothing to say
About a life long wait for a hospital stay
And if you think that I'm wrong,
This never meant nothing to ya

I spent my high school career
Spit on and shoved to agree
So I could watch all my heroes
Sell a car on tv
Bring out the old guillotine
We'll show 'em what we all mean.

Yeah yeah, oh

If I'm so wrong
How can you listen all night long?
Now will it matter long after I'm gone?
Because you never learn a goddamned thing.

You're just a sad song with nothing to say
About a life long wait for a hospital stay
And if you think that I'm wrong,
This never meant nothing to ya

So go, go away, just go, run away.
But where did you run to? And where did you hide?
Go find another way, price you pay

Woah, Woah, Woah, Woah, Woah, Woah

You're just a sad song with nothing to say
About a life long wait for a hospital stay
And if you think that I'm wrong,
This never meant nothing to ya, come on

You're just a sad song with nothing to say
About a life long wait for a hospital stay
And if you think that I'm wrong,
This never meant nothing to you

I MITTEN AV EN HURRICANE

har varit en riktig plugg dag idag, har ett prov imorgon om kött, fisk och skaldjur. Jag kan det nästan nu.. Men jag tog en paus förut och kollade big brother och halv 8 hos mig med antonia och lite annat folk nere vid elevhemspersonalen. Nu ska jag in i duschen och sen ska jag fortsätta plugga. Har verkligen massa att göra dom här två veckorna?? haha.



.. en dag till

ensamhet.

Här sitter jag, eller ligger kanske man ska säga. Har absolut inget att göra så jag hoppar nog in i duschen. Fredrik kommer idag till hällefors, ska bli mysigt.

If there's a place that I could be
Then I'd be another memory
Can I be the only hope for you?
Because you're the only hope for me
And if we can't find where we belong
We'll have to make it on our own
Face all the pain and take it on
Because the only hope for me is you alone

...

Kom nyss hem, har varit hemma hos marcus med massor med folk och kollat film, sjuka jävla filmer. Är astrött och borde sova men är lite hungrig också haha. Nej, blir att lägga sig och kolla på Big Brother, MYS.

Fiskepojkar!

Igår så åkte jag Antonia, Timmy, Marcus och Renskav ut och fiskade, det var kallt, och sen fick vi inte ens någon fisk. Men något mycket bättre, vi fångade en mus!! Marcus ville ta med den hem och ha som husdjur och det gjorde han. Dock så dog den imorse.. <3

Iaf, sen på kvällen så drog Antonia, jag, Sanna och Veronica på en hällefors fest och dansade och hade hur kul som helst. Kom hem sent på natten och somnade på en gång. Idag vart det pizza och köpa håfärg och slingade lite, men syns knapt någon skillnad haha.

Ikväll ska vi nog se film med Veronica och Sanna och bara mysa :);)


glad Antonia :D haha


Musen igårkväll, RIP


solat

Idag gick jag till skolan, kände att jag skulle ligga efter om jag inte drog dit. Det var härligt att träffa alla i klassen igen, även fast vissa av dom har kommit till mig när jag låg hemma! :) Efter skolan så drog jag och antonia och solade i 20 min, det var skönt men nu är jag ganska röd haha.


på esteten lekte vid med gips, jag gipsade armen, och kan säga
att jag aldrig mer gör om det igen, fyfan vad ont det gjorde att dra bort den!!!


STÄD!

Åhh vad tråkigt det är!! jag är inte ens halvfärdig än.. Aja, är bara att fortsätta :(


såhär ledsen är jag föratt jag städar


hemma...

sitter i lägenheten och har astråkigt, alla är i skolan, vad ska jag göra? Antonia kom hit på sin håltimma och så kollade vi på en halv film sen drog hon igen, så jag gick och tog en långdusch, fyfan vad skönt det var! ska snart städa lägenheten också, jävla jobb det är. Hyra en städerska?? ja tack!

Igår så kollade jag och antonia på film, paronormal activity 2, fyfan vad läskig den var, den var mycket bättre än ettan!

sitter just nu och lyssnar på hurra torpedo!
http://www.youtube.com/watch?v=6ZiXbnbh3bY

sjuk.

okej, om jag ska vara ärlig så försökte jag inte ens kolla på paronormal activity 2 haha. Känns ganska ovärt om man vet att man kommer stänga av den efter några minuter.

iaf.. jag är sjuk!! :( fan, har världens spräng huvudvärk och halsen gör så ont att jag knappt kan svälja, så jag ringde mamma imorse så hon ringde till skolan och sa till. Så jag har bara legat och sovit i sängen, ska snart gå ut och köpa glass eller något med antonia och dra tillbaka och se en film eller så!

RSS 2.0