@ VERONICA

Hon sitter och fönar håret och jag sitter vid datorn, vi ska snart börja fixa oss och sen kommer det massor med folk hit. Efter det så drar vi ut någonstans, vet inte riktigt vart än men det fixas :D. Kan slänga upp lite bilder imorgon om jag tar några :)

sannisen & veronica ♥

Tävlar

Jag är med och tävlar om en ercuff made by http://excenziaa.devote.se/ :D


JAG HATAR DEN ÄCKLIGA SKOLDATORN!!!!!

ÅH VAD JAG ÄR FÖRBANNAD NU....... Jag gör någon uppdatering som man ska göra, sen så försvinner allting på hela jävla datorn?? alla arbeten jag har gjort och bilder????? VAFAN. Alla MCR bilder är helt borta, och jag har dom inte någon annan stans??????  JAG HATAR FITTDATORN

OUR TIME IS RUNNING OUT

Sitter hemma just nu med Antonia, vi har pluggat som djur och ätit gott. Tupp i vin! Funderar på om vi ska ner och kolla slutet på halv 8 hos mig. Men vet inte riktigt än.

Iaf, på fredan kommer saris hit <3<3<3<3 saknade fjant. Ska bli askul, så får se till att hitta på något roligt som händer.

NJUT



NA NA NA NA NA NA NA NA NA NA NA NA NA NA NA NA NA NA NA NA NA NA NA NA NA NA NA NA


SKOLA

Slutade för någon timma sen, ska snart på cpmatte och göra ett prov eftersom jag var sjuk förra veckan. Får hoppas att det inte är för svårt, några i klassen sa att det var assvår. aahh. Har ett kursprov också i veckan, jävla skit. Ett svenska prov med, och så ska arbetet till esteten vara klar med, fan ska det vara så mycket för hela tiden?? jaja får väl låsa in mig på rummet och plugga resten av livet haha.


swebus

Anledningen till att jag inte har skrivit på några dagar är att jag har varit sjuk, har inte direkt orkat att ta upp datorn då. Men nu är jag frisk och är påväg till Örebro för ett bussbyte till kära hällefors igen, haha. usch, längtar verkligen inte men saknar mina snuttisar <3. Jag har egentligen ingenting vettigt att skriva så det kommer nog vara ett tråkigt inlägg. Men när jag har varit hemma så har jag legat på soffan och sovit hela tiden ;p.
Men nu ska ja försöka sova på bussen för jag har så jävla tråkigt och internettet cpar hela tiden, så kommer antagligen inte ens få upp det här inlägget.

juste!!! Jennifer är bäst........


RSS 2.0