VÄNNNERRNAAAA

saknar dom, ganska så mycket. HÄLLEFORSVÄNNERNA. ååh. Men typ halva sommarlovet har väl gått nu? eller?? Känns som det. Och nu är det äntligen skönt väder med :D bränt ryggen har jag också gjort, fina röda linjer, mmmhh :). Back to the subject. men givet så ska ju min fina killvänner komma och hälsa på mig, då ska vi åka till norrköping och åka spårvagn :D myyyyssss.


finisar

Jajajajajaj ;D

Nu var det ett tag sen, haha. Mitt sommarlov har iaf börjat länge sen och ganska mycket har jag fått gjort med!! Skrapat, grundat och målat lite smått på huset, och träffat några väldigt saknade vänner. Bokat resa har jag med! Så den 4 juli åker jag och pappi ner till Cypern i Protoras en vecka. Träffa Antonia också, saknad! ♥ Har hittat mitt pass också, har letat som en idiot efter det, var beredd på att åka in imorgon och skaffa ett temporärt pass, men det slapp sig. haha bilden är ju också vacker. Så man har sett ut när man var liten;D

Nu ska jag fortsätta att fixa lite hemma, hungrig är jag också haha.

-

Nu var det ett tag sen, men om jag ska vara ärlig så har jag inte orkat skriva något, jag har haft praktik i två veckor och sen har det varit U N D E R B A R T väder här! Så har inte direkt suttit inne någonting.

Iaf igår satt jag och antonia ute och pratade hela kvällen på min balkong, det var så mysigt. Satt ute till ett eller något när myggen var för många, hon gick hem och jag gick och la mig. Sen får jag ett sms av henne att jag skulle komma till henne, då gjorde jag det. Pieree, victor och anton var där. Så vi satt där pratade och lyssnade på dåliga låtar. När jag väl kom hem vid halv 5 så var jag hur pigg som helst så jag satte mig och kollade på filmen Moulin Rouge, somnade efter halva filmen ungefär men den verkar helt okej, jag gillar ju musikaler. Men annars så var det ingen speciellt med den som alla säger. Nu ska jag ut och sola lite i det fina vädret!


lite mysiga bilder på dagarna här uppe i hålan ♥



RSS 2.0